Content filtering

Je wilt zichtbaar zijn met je merk op social media. Maar soms heb je even geen onderwerpen die voor jouw merk relevant zijn.  Denk eens aan content die je niet zelf gemaakt hebt. Ook posts, blogs, filmpjes en dergelijke van anderen voldoen prima. Spoor ze op met Content Filtering van de Online Content Machine. Hier een blog over deze dienst.

Maak een afspraak

Hoe werkt het filteren van content?

De ONLINE CONTENT MACHINE zoekt met slim gekozen steekwoorden op specifieke kanalen naar berichten die voor jouw merk of dienst relevant zijn. Deze content gebruik je voor communicatie vanuit jouw merk. Door de onderwerpkeuze en inhoud past deze communicatie perfect bij wat jij wil zijn en uitstralen. Je merk wordt ‘geladen’. Je zichtbaarheid verbetert.

Dit is waarom andermans content voor jou kan werken:

  • Het is efficiënt
  • Het maakt jouw merk relevant en zichtbaar
  • Het bespaart je tijd
  • Het brengt je op goede ideeën
  • Je leert van resultaten

We zorgen daarbij voor relevantie

Voor je potentiële klanten zorgen wij er vooral voor dat het relevant is. Potentiële klanten zijn namelijk onbewust bezig om te bepalen of jij hem kunt helpen. Relevantie is daarbij de belangrijkste factor.

Relevant zijn betekent:

  • de juiste boodschap, op
  • de juiste tijd, voor
  • de juiste persoon

ABONNEMENTEN

Altijd een passende samenwerking

* Abonnementen worden vooraf gefactureerd
** Voor Abonnement altijd eerst Online marketing 'Opstart'

Overige tarieven:

 

Online Marketing 'Opstart'

Opstarten online marketing m.b.v. Online Content Machine i.c.m. een WordPress website.

  • Toegang, gebruiker aanmaken voor WordPress website | Relevante landingspagina’s/berichten geschikt maken voor social media marketing | Aanmaken/toegang Google Analytics website | Aanmaken/toegang Google Search console | Zoeken instellen relevante content bronnen | Social media-accounts koppelen aan Online Content Machine | Ontvanger accounts social media alerts instellen | Rapportage Online Content Machine inrichten.

€ 90,00 per uur, minimaal 4 uur, afhankelijk hoeveelheid landingspagina’s/berichten

Ondersteunende WordPress werkzaamheden

Aanpassingen en toevoegingen content/functionaliteit aan bestaande WordPress website.

€ 90,00 per uur

Stockfoto’s

Zoeken en aanpassen/opmaken rechtenvrije beelden t.b.v. landingspagina’s/berichten

€ 15,00 per afbeelding

Alle prijzen exclusief 21% BTW

TESTIMONIALS

Wat anderen erover zeggen

Er zijn natuurlijk genoeg goede websitebouwers, maar Eric heeft voor Transitietijger.nl niet alleen een prachtige website gemaakt. Zijn kracht is vooral zijn kennis van marketing waarmee hij ons nog steeds begeleidt om de juiste keuzes te maken.

mr. Bert van Eiken

Arbeidsrechtelijk adviseur,, Transitietijger.nl

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die is gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiële relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!

mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Goossens

Gerrit-Jan is een zeer bevlogen marketeer die het belang van zijn klanten altijd voorop zet. Voor verfmerk Trimetal heb ik samen met Gerrit-Jan succesvol een social content strategie opgetuigd. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een innovatief dashboard wat ons in  staat stelde eigen content zeer makkelijk via de verschillende sociale kanalen te plaatsen en te analyseren. Daarnaast volg en deel je zeer eenvoudig interessante content van anderen. Dit resulteerde in een volle content kalender met minimale tijdsinspanning. Ik raad het dashboard en de samenwerking met Gerrit-Jan ten zeerste aan!

Cees Hoddenbagh

Brand Manager, Trimetal

Een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Kerkstraat 10
1404 HH  Bussum

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

06 2299 9019