Content planning

Mis je structuur in de plaatsing van je berichten op je sociale kanalen? Hap snap; de ene maand weer niks, dan ineens weer drie op een dag? Gebruik je landingspagina’s op je website als basis voor een relevante en goed gevulde social media planning. Je kunt al weken vooruit plannen zodat je er niet continu mee bezig hoeft te zijn.

Verder helpt het dat de OCM je laat zien wat de beste momenten in de week zijn om een bericht te delen.

Inplannen wanneer de meeste volgers online zijn

De berichten worden vanuit één scherm dus ingepland op social media (Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, GoogleMyBusiness en Pinterest). Via de rapportage van het online content machine wordt gekeken naar de historie van eerder geplaatste posts. Per social media platform is te zien in welk tijdsvenster en op welke dag van de week de meeste volgers actief zijn. De kans dat de post ook daadwerkelijk gezien wordt, wordt hiermee vergroot.

 

Een voorbeeld van een overzicht van voorgaande post (donkerblauw = meeste interactie):
Content Planning

Merkbekendheid door consistente aanwezigheid

Inmiddels kunnen wij vertrouwen op de resultaten van meer dan acht jaar werken met de online content machine. Door merk relevante content te vinden, te creëren en in te zetten hebben deze merken niet alleen meer zichtbaarheid maar vergroot het ook de merkbekendheid.

Gekoppelde online accounts

Negen gekoppelde online accounts

Aan de Online Content Machine kunnen negen online accounts gekoppeld worden. Hierdoor is het mogelijk om eigen content en ‘gevonden’ content vanuit een scherm in te plannen op de juiste online accounts, op de juiste momenten. Dit bespaart niet alleen veel tijd maar zorgt er ook voor dat je zichtbaar bent op de momenten waarvan je weet dat jouw volgers online aanwezig zijn. Daarnaast worden de accounts gebruikt voor de maandelijkse rapportage:

Wekelijkse inspiratie bericht

Hoe gaat dit jouw onderneming helpen?

  • Je content kalender is altijd goed gevuld met relevante content van anderen;
  • Je gaat hiermee je zichtbaarheid en geloofwaardigheid vergroten;
  • De creatie van eigen content wordt veel gemakkelijker;
  • De variatie in je publicaties neemt toe;
  • Content maken wordt (nog) leuker;
  • De vindbaarheid van je website neemt toe.

ABONNEMENTEN

Altijd een passende samenwerking

* Abonnementen worden vooraf gefactureerd
** Voor Abonnement altijd eerst Online marketing 'Opstart'

Overige tarieven:

 

Online Marketing 'Opstart'

Opstarten online marketing m.b.v. Online Content Machine i.c.m. een WordPress website.

  • Toegang, gebruiker aanmaken voor WordPress website | Relevante landingspagina’s/berichten geschikt maken voor social media marketing | Aanmaken/toegang Google Analytics website | Aanmaken/toegang Google Search console | Zoeken instellen relevante content bronnen | Social media-accounts koppelen aan Online Content Machine | Ontvanger accounts social media alerts instellen | Rapportage Online Content Machine inrichten.

€ 90,00 per uur, minimaal 4 uur, afhankelijk hoeveelheid landingspagina’s/berichten

Ondersteunende WordPress werkzaamheden

Aanpassingen en toevoegingen content/functionaliteit aan bestaande WordPress website.

€ 90,00 per uur

Stockfoto’s

Zoeken en aanpassen/opmaken rechtenvrije beelden t.b.v. landingspagina’s/berichten

€ 15,00 per afbeelding

Alle prijzen exclusief 21% BTW

TESTIMONIALS

Wat anderen erover zeggen

Er zijn natuurlijk genoeg goede websitebouwers, maar Eric heeft voor Transitietijger.nl niet alleen een prachtige website gemaakt. Zijn kracht is vooral zijn kennis van marketing waarmee hij ons nog steeds begeleidt om de juiste keuzes te maken.

mr. Bert van Eiken

Arbeidsrechtelijk adviseur,, Transitietijger.nl

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die is gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiële relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!

mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Goossens

Gerrit-Jan is een zeer bevlogen marketeer die het belang van zijn klanten altijd voorop zet. Voor verfmerk Trimetal heb ik samen met Gerrit-Jan succesvol een social content strategie opgetuigd. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een innovatief dashboard wat ons in  staat stelde eigen content zeer makkelijk via de verschillende sociale kanalen te plaatsen en te analyseren. Daarnaast volg en deel je zeer eenvoudig interessante content van anderen. Dit resulteerde in een volle content kalender met minimale tijdsinspanning. Ik raad het dashboard en de samenwerking met Gerrit-Jan ten zeerste aan!

Cees Hoddenbagh

Brand Manager, Trimetal

Een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Kerkstraat 10
1404 HH  Bussum

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

06 2299 9019