Content verdeling

Er zijn zoveel online kanalen waarop de informatie die u wilt delen zijn weg kan vinden naar uw doelgroep. Welke kanalen geschikt zijn, hangt af van een aantal factoren. Wij helpen u met de verdeling van content.

Maak een afspraak

Beleving, Bewijs, Belofte en Behoefte

Niet alleen de voorkeur voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook bepaalt waar uw content de meeste kans maakt om bij te dragen aan merkzichtbaarheid. De Content Machinisten van Het Marketing Station kijken ook naar de 4 B’s. Is de content die u wilt delen een Bewijs van uw propositie? Draagt het bij aan de Beleving rondom uw merk? Doet het een Belofte? Voorziet het in een Behoefte? Het is ook deze aard van content die bepaalt welke kanalen u kunt inzetten.

Inplannen en meten met de Online Content Machine

Wij helpen u de content in het juiste tempo over de juiste kanalen te verdelen. Dat kan een filmpje zijn, een blog, een posting of een marktanalyse, en nog veel meer. Maak daar eens een afspraak over bij ons op het station. Of lees hier meer over de 4 B’s.  ​

Hoe werkt de online content machine in de praktijk?

  1. Wekelijks een mail met relevante nieuwe content;
  2. Je kiest welke content je ‘direct’ of ‘verrijkt’ wilt delen;
  3. ‘Directe’ content wordt effectief gedeeld via social media;
  4. ‘Verrijkte’ content wordt SEO geoptimaliseerd via je website gedeeld;
  5. Continu monitoren wij hoe dit bijdraagt aan online zichtbaarheid;
  6. Maandelijks ontvang je een rapport met de resultaten.

 

ABONNEMENTEN

Altijd een passende samenwerking

* Abonnementen worden vooraf gefactureerd
** Voor Abonnement altijd eerst Online marketing 'Opstart'

Overige tarieven:

 

Online Marketing 'Opstart'

Opstarten online marketing m.b.v. Online Content Machine i.c.m. een WordPress website.

  • Toegang, gebruiker aanmaken voor WordPress website | Relevante landingspagina’s/berichten geschikt maken voor social media marketing | Aanmaken/toegang Google Analytics website | Aanmaken/toegang Google Search console | Zoeken instellen relevante content bronnen | Social media-accounts koppelen aan Online Content Machine | Ontvanger accounts social media alerts instellen | Rapportage Online Content Machine inrichten.

€ 90,00 per uur, minimaal 4 uur, afhankelijk hoeveelheid landingspagina’s/berichten

Ondersteunende WordPress werkzaamheden

Aanpassingen en toevoegingen content/functionaliteit aan bestaande WordPress website.

€ 90,00 per uur

Stockfoto’s

Zoeken en aanpassen/opmaken rechtenvrije beelden t.b.v. landingspagina’s/berichten

€ 15,00 per afbeelding

Alle prijzen exclusief 21% BTW

TESTIMONIALS

Wat anderen erover zeggen

Er zijn natuurlijk genoeg goede websitebouwers, maar Eric heeft voor Transitietijger.nl niet alleen een prachtige website gemaakt. Zijn kracht is vooral zijn kennis van marketing waarmee hij ons nog steeds begeleidt om de juiste keuzes te maken.

mr. Bert van Eiken

Arbeidsrechtelijk adviseur,, Transitietijger.nl

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die is gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiële relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!

mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Goossens

Gerrit-Jan is een zeer bevlogen marketeer die het belang van zijn klanten altijd voorop zet. Voor verfmerk Trimetal heb ik samen met Gerrit-Jan succesvol een social content strategie opgetuigd. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een innovatief dashboard wat ons in  staat stelde eigen content zeer makkelijk via de verschillende sociale kanalen te plaatsen en te analyseren. Daarnaast volg en deel je zeer eenvoudig interessante content van anderen. Dit resulteerde in een volle content kalender met minimale tijdsinspanning. Ik raad het dashboard en de samenwerking met Gerrit-Jan ten zeerste aan!

Cees Hoddenbagh

Brand Manager, Trimetal

Een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Kerkstraat 10
1404 HH  Bussum

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

06 2299 9019