Content

Actualiteiten van de Online Content Machine

De online content machinisten maken uiteraard ook gebruik van de Online Content Machine. Onze authentieke of ‘verrijkte’ berichten worden hieronder gepresenteerd. Klik op een onderwerp dat je interesseert en schroom niet om te reageren.

Zichtbaar zijn met relevante content, hoe doe je dat?

9 februari gaven wij bij SPOT035 een workshop ‘Relevant op Social Media’ aan 30 ondernemers uit ‘t Gooi. Bekijk hier de presentatie nog eens terug.

Relevant op social media, hoe word je dat als ondernemer?

9 februari gaven wij bij SPOT035 een workshop ‘Relevant op Social Media’ aan 30 ondernemers uit ‘t Gooi. Bekijk hier de presentatie nog eens terug.

Content Marketing uitbesteden, gaat dat zo maar?

Lees hoe je content marketing uitbesteden te werk gaat met de Online Content Machine en wat dit op korte en lange termijn oplevert.

Wat zijn waardevolle eigen berichten?

Het gaat erom dat je bewijst dat jouw bericht iets toevoegt aan het leven van anderen. Dat klinkt misschien idealistisch maar is juist heel pragmatisch. Jouw blog, filmpje, posting of wat dan ook kan een ander helpen met het vinden van de juiste informatie. Of het helpt om iets te begrijpen. Of het ontlast je backoffice. Of het brengt mensen samen. Een goed bericht kan een lach tevoorschijn toveren!

De Content Machinisten helpen je om te bepalen wat goede berichten voor je zijn en kunnen de creatie volledig verzorgen. Zij weten altijd opvallende en onderscheidende communicatie te creëren.

Waarom kiezen ondernemers voor Het Marketing Station?

  • Ze halen kennis in huis die complementair is aan die van henzelf.
  • Ze krijgen de beschikking over een flexibele schil van vakmensen.
  • Ze werken dan met echte specialisten.
  • Ze besparen tijd en winnen kwaliteit.
  • Ze kunnen zelf focussen op hun eigen kerntaken.
  • Ze besparen personeelskosten.

Een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Kerkstraat 10
1404 HH  Bussum

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

06 2299 9019