Social Media Alert

Communiceren over je dienstverlening wekt verwachtingen bij je (toekomstige) klanten. Het is belangrijk dat je eigen team als eerste weet welke verwachting er gewekt wordt. Hiervoor stuurt de Online Content Machine een Social media Alert uit naar jouw ambassadeurs op het moment van posten.

Hoe werkt de Social Media Alert?

Bij het inplannen van je posts op social media heb je de mogelijkheid om een checkbox ‘eigen content’ aan te vinken.  Dit zorgt ervoor dat op het moment van posten de door jouw ingestelde ambassadeurs voor jouw merk een e-mail ontvangen die melding maakt van dit bericht (zie voorbeeld).

Altijd op de hoogte

Het eerste effect dat dit sorteert is dat jouw teamleden niet verrast kunnen worden door vragen van (toekomstige) klanten over iets waarover men nog niet geïnformeerd was. Je team wordt hiermee steeds marktgerichter.

Vergroting bereik van de zichtbaarheid

De icoontjes onderaan de Social Media Alert linken naar de betreffende post op de verschillende platformen. Na het aanklikken wordt alleen het bericht zichtbaar en kan worden geliked, gedeeld of van commentaar worden voorzien. Het bereik van de post wordt hier aanmerkelijk mee vergroot.

 

Social Media Alert
(Klik op de afbeelding voor een vergroting)
Marketing on demand

Waarom gaat dit jouw onderneming helpen?

  • Alle betrokkenen hebben tegelijk dezelfde informatie
  • Je post krijgen een groter bereik
  • Grotere kans op een positieve klantervaring

Ervaring in lijn met verwachting

De waardering van jouw onderneming door klanten is de uitkomst van de afweging van wat men verwacht had ten opzichte van wat men ervaart.

De verwachting is afhankelijk van de specifieke behoefte, mond-tot-mondreclame (reviews), jouw communicatie en het imago dat je hiermee opbouwt over de jaren.

Wat je ook verkoopt of hoe je er ook invulling aan geeft, de ervaring gaat altijd via het team. Daarom is het zo belangrijk dat zijn altijd en als eerste geïnformeerd worden.

ABONNEMENTEN

Altijd een passende samenwerking

* Abonnementen worden vooraf gefactureerd
** Voor Abonnement altijd eerst Online marketing 'Opstart'

Overige tarieven:

 

Online Marketing 'Opstart'

Opstarten online marketing m.b.v. Online Content Machine i.c.m. een WordPress website.

  • Toegang, gebruiker aanmaken voor WordPress website | Relevante landingspagina’s/berichten geschikt maken voor social media marketing | Aanmaken/toegang Google Analytics website | Aanmaken/toegang Google Search console | Zoeken instellen relevante content bronnen | Social media-accounts koppelen aan Online Content Machine | Ontvanger accounts social media alerts instellen | Rapportage Online Content Machine inrichten.

€ 90,00 per uur, minimaal 4 uur, afhankelijk hoeveelheid landingspagina’s/berichten

Ondersteunende WordPress werkzaamheden

Aanpassingen en toevoegingen content/functionaliteit aan bestaande WordPress website.

€ 90,00 per uur

Stockfoto’s

Zoeken en aanpassen/opmaken rechtenvrije beelden t.b.v. landingspagina’s/berichten

€ 15,00 per afbeelding

Alle prijzen exclusief 21% BTW

TESTIMONIALS

Wat anderen erover zeggen

Er zijn natuurlijk genoeg goede websitebouwers, maar Eric heeft voor Transitietijger.nl niet alleen een prachtige website gemaakt. Zijn kracht is vooral zijn kennis van marketing waarmee hij ons nog steeds begeleidt om de juiste keuzes te maken.

mr. Bert van Eiken

Arbeidsrechtelijk adviseur,, Transitietijger.nl

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die is gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiële relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!

mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Goossens

Gerrit-Jan is een zeer bevlogen marketeer die het belang van zijn klanten altijd voorop zet. Voor verfmerk Trimetal heb ik samen met Gerrit-Jan succesvol een social content strategie opgetuigd. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een innovatief dashboard wat ons in  staat stelde eigen content zeer makkelijk via de verschillende sociale kanalen te plaatsen en te analyseren. Daarnaast volg en deel je zeer eenvoudig interessante content van anderen. Dit resulteerde in een volle content kalender met minimale tijdsinspanning. Ik raad het dashboard en de samenwerking met Gerrit-Jan ten zeerste aan!

Cees Hoddenbagh

Brand Manager, Trimetal

Een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Kerkstraat 10
1404 HH  Bussum

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

06 2299 9019