Wekelijkse inspiratie

Heb je niet altijd ideeën en inspiratie om continu te communiceren via je sociale kanalen? Blijven je tijdlijnen leeg? Vanuit de online content machine kun je wekelijks een overzicht van relevante berichten ontvangen die in de voorgaande week op het internet verschenen zijn. Laat je inspireren door anderen en schrijf zelf berichten of deel hun content met je volgers.

Hoe krijg je wekelijks nieuwe inspiratie?

In jouw account stellen wij bronnen in (websites, blogs, RSS feeds of zoekwoorden) op basis waarvan de software het internet afspeurt. Deze bronnen zijn in het account continu te bekijken; en de stroom aan berichten kan steeds relevanter worden gemaakt door bepaalde zaken uit te sluiten. Wekelijks stuurt de online content machine je een bericht met een weekoverzicht. Je kunt zelfs aangeven op welke dag je dit wilt ontvangen.

Niet meer om ideeën verlegen zitten

Hoe beter de informatiestroom getuned wordt op relevantie, hoe relevanter de wekelijkse inspiratie is die in je mailbox verschijnt. Leer van anderen, haak in op actualiteiten, combineer berichten tot nieuwe relevante content op je website en deel dit weer op social media. Dat dit je SEO ook nog eens ten goede komt, moge duidelijk zijn.

Vergroting van je zoekmachine vindbaarheid

Vooral wanneer je een zoekmachine-strategie hanteert voor je onderneming is dit aspect een handige functie van de online content machine. De wekelijkse inspiratie waarborgt de continuïteit en relevantie van je eigen publicaties.  

Wekelijkse inspiratie
(Klik op de afbeelding voor een vergroting)
Wekelijkse inspiratie bericht

Hoe gaat dit jouw onderneming helpen?

  • Je content kalender is altijd goed gevuld met relevante content van anderen;
  • Je gaat hiermee je zichtbaarheid en geloofwaardigheid vergroten;
  • De creatie van eigen content wordt veel gemakkelijker;
  • De variatie in je publicaties neemt toe;
  • Content maken wordt (nog) leuker;
  • De vindbaarheid van je website neemt toe.

ABONNEMENTEN

Altijd een passende samenwerking

* Abonnementen worden vooraf gefactureerd
** Voor Abonnement altijd eerst Online marketing 'Opstart'

Overige tarieven:

 

Online Marketing 'Opstart'

Opstarten online marketing m.b.v. Online Content Machine i.c.m. een WordPress website.

  • Toegang, gebruiker aanmaken voor WordPress website | Relevante landingspagina’s/berichten geschikt maken voor social media marketing | Aanmaken/toegang Google Analytics website | Aanmaken/toegang Google Search console | Zoeken instellen relevante content bronnen | Social media-accounts koppelen aan Online Content Machine | Ontvanger accounts social media alerts instellen | Rapportage Online Content Machine inrichten.

€ 90,00 per uur, minimaal 4 uur, afhankelijk hoeveelheid landingspagina’s/berichten

Ondersteunende WordPress werkzaamheden

Aanpassingen en toevoegingen content/functionaliteit aan bestaande WordPress website.

€ 90,00 per uur

Stockfoto’s

Zoeken en aanpassen/opmaken rechtenvrije beelden t.b.v. landingspagina’s/berichten

€ 15,00 per afbeelding

Alle prijzen exclusief 21% BTW

TESTIMONIALS

Wat anderen erover zeggen

Er zijn natuurlijk genoeg goede websitebouwers, maar Eric heeft voor Transitietijger.nl niet alleen een prachtige website gemaakt. Zijn kracht is vooral zijn kennis van marketing waarmee hij ons nog steeds begeleidt om de juiste keuzes te maken.

mr. Bert van Eiken

Arbeidsrechtelijk adviseur,, Transitietijger.nl

Toen onze vestigingsplaats en startdatum bekend waren, wilden wij zo snel mogelijk online gevonden worden. Dit is zeer goed gelukt door ons eerst zichtbaar te maken op de toonaangevende social media platformen. De website die is gemaakt communiceert duidelijk wie wij zijn en is bovenal gericht op de manier waarop potentiële relaties naar ons zullen zoeken. En dat is merkbaar, ons kantoor heeft een vliegende start gemaakt!

mr. drs. Inez Goossens

Notaris en naamgeefster, Notariskantoor Goossens

Gerrit-Jan is een zeer bevlogen marketeer die het belang van zijn klanten altijd voorop zet. Voor verfmerk Trimetal heb ik samen met Gerrit-Jan succesvol een social content strategie opgetuigd. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van een innovatief dashboard wat ons in  staat stelde eigen content zeer makkelijk via de verschillende sociale kanalen te plaatsen en te analyseren. Daarnaast volg en deel je zeer eenvoudig interessante content van anderen. Dit resulteerde in een volle content kalender met minimale tijdsinspanning. Ik raad het dashboard en de samenwerking met Gerrit-Jan ten zeerste aan!

Cees Hoddenbagh

Brand Manager, Trimetal

Een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Kerkstraat 10
1404 HH  Bussum

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

06 2299 9019