Meer betrokkenheid

Medewerkers van je account gaan zich meer betrokken wanneer zij consequent als eerste worden geïnformeerd bij externe communicatie.

Hoe werkt dit?

Door medewerkers en merkambassadeurs van je account een ‘Social media alert’ te sturen worden ze direct betrokken. Ze zijn daarmee als eerste op de hoogte van wat er extern wordt gecommuniceerd.

Bij het inplannen van  posts op social media heb je de mogelijkheid om een checkbox ‘eigen content’ aan te vinken.  Dit zorgt ervoor dat op het moment van posten de door jouw ingestelde ambassadeurs voor het betreffende account een e-mail ontvangen die melding maakt van dit bericht (zie voorbeeld).

Altijd op de hoogte

Het eerste effect dat dit sorteert is dat de teamleden van je account niet worden verrast door vragen over onderwerpen waarover men nog geen informatie over heeft ontvangen. Daarbij wordt het team hierdoor steeds marktgerichter.

Vergroting van zichtbaarheid…

De icoontjes onderaan de Social Media Alert linken naar de betreffende post op de verschillende platformen. Na het aanklikken wordt alleen het bericht zichtbaar en kan worden geliked, gedeeld of van commentaar worden voorzien. Het bereik van de post wordt hier aanmerkelijk mee vergroot.

…en betrokkenheid

Wat je account ook verkoopt of hoe je account er invulling aan geeft, de meeste klantcontacten van je account gaan altijd via zijn team. Daarom is het zo belangrijk dat zij altijd en als eerste geïnformeerd worden. Bovendien:

  • Hebben alle betrokkenen tegelijk dezelfde informatie
  • Krijgen de posts een groter bereik
  • Is er een grotere kans op een positieve klantervaring
Social Media Alert
Social Media Alert

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Hoe gaat dit jouw accounts helpen?

De waardering die jouw accounts van hun klanten krijgen is de uitkomst van wat men had verwacht ten opzichte van wat men heeft ervaren. Deze verwachting is afhankelijk van de specifieke behoefte, mond-tot-mondreclame (reviews), hun communicatie en het imago dat ze hiermee opbouwen over de jaren.

Breng de ervaring in lijn met de verwachting

Voor de klantbeleving speelt het team van je account een zeer belangrijke rol. Daarom is het belangrijk dat het team goed is geïnformeerd, want alleen dan worden klantverwachtingen overtroffen. Met als resultaat goede reviews en meer mond-tot-mond reclame. Social Media Alerts, een aanjager!

Waardering is de som van verwachting en ervaring, zorg er daarom voor dat het team steeds goed weet welke verwachting gewekt is.
Model van klantwaardering

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Bekijk ook:

Continu nieuwe ideeën

Continu nieuwe ideeën

Ontvang steeds nieuwe input door het monitoren van relevante online bronnen en ontdek wat er gecommuniceerd wordt over de merknaam van je account.

Snellere samenwerking

Snellere samenwerking

Verbeter teamwerk en productiviteit door realtime samenwerking en geautomatiseerde alerts.

Tijdbesparend

Tijdsbesparing

Bewerk, plan en publiceer moeiteloos inhoud voor alle sociale netwerken en stem eventueel af binnen het account.

AI ondersteund

AI Ondersteuning

Verbind je Open AI account en schrijf sneller je social media berichten of ontvang conceptteksten en doe nieuwe ideeën op.

Groei in traffic

Meetbare groei in zichtbaarheid

Meet en verbeter de impact van je communicatie door het effect ervan te meten en te delen met je account.

Vergroot eenvoudig de naamsbekendheid van je klanten

Met de Online Content Machine werk je ‘lean and mean’ voor je accounts en zorg jij dat ze consistent zichtbaar zijn met relevante informatie. Hierdoor vergroot je de naamsbekendheid en zijn ze ‘top of mind’ op de momenten dat het erom gaat en keuzes worden gemaakt.

Deze bureaus gingen je voor

Diependaal Online
Diependaal Online
Het Marketing Station
Wazokuu Online Branding
Marketingstudio DO
Marketingstudio DO
Heerschop Online
Cornelissen.Marketing

Heb je een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Pekstraat 2
8211 AB  Lelystad

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

085  87 69 612