Posts schrijven met AI ondersteuning

Werk sneller aan een post door AI gegenereerde conceptteksten en hashtags. Of pas AI ondersteuning toe voor het opdoen van nieuwe ideeën. De nieuwe content kan tussentijds worden opgeslagen in een conceptmap en afgestemd worden met de account.

Hoe gaat dit je helpen?

Door je ChatGPT account te verbinden in de ONLINE CONTENT MACHINE kun je gebruik maken van AI in de social media posts van je account. De software is hierop voorbereid en maakt het mogelijk om op basis van de URL van je blog een social media post te genereren. Automatisch, eventueel compleet met hashtags en emoticons. Soms spot-on en soms in ieder geval een goed begin. Het versnelt in ieder geval het inplannen van social media posts aanzienlijk.

Waarom AI ondersteuning zo nuttig is:

 • Het brengt je op goede ideeën;
 • Het werkt efficiënt;
 • Het maakt het merk van de klant relevanter en zichtbaarder;
 • Het bespaart je tijd;
 • Je leert van resultaten.

Wat zijn de voordelen van posts schrijven met AI ondersteuning?

 • Tijdsbesparing: AI kan helpen bij het versnellen van het schrijfproces door automatisch suggesties te genereren, teksten te herschrijven en content te optimaliseren. Dit bespaart veel tijd, vooral voor drukke professionals en contentmakers.
 • Verbeterde productiviteit: Door AI te gebruiken om de basisinhoud van een post te genereren, kunnen schrijvers zich richten op het verfijnen en personaliseren van de tekst in plaats van te worstelen met een blanco pagina.
 • Consistentie: AI kan consistentie in de schrijfstijl handhaven, wat vooral belangrijk is voor merken en bedrijven die een uniforme stem willen behouden in al hun communicatie.
 • Efficiënt gebruik van bronnen: Met AI-ondersteuning kunnen bedrijven meer content produceren met dezelfde middelen, waardoor ze hun online aanwezigheid kunnen vergroten en meer potentiële klanten kunnen bereiken.
 • Kwaliteitscontrole: AI kan helpen bij het identificeren van grammaticale fouten, spelfouten en inconsistenties in tekst, wat de algehele kwaliteit van de content ten goede komt.
 • Aanvulling van menselijke creativiteit: Hoewel AI nuttig kan zijn, vervangt het niet de menselijke creativiteit en inzicht. Het kan echter wel als een waardevolle aanvulling dienen.

Het blijft wel mensenwerk!

Hoewel AI-ondersteunde posts tal van voordelen bieden, is het belangrijk om te onthouden dat menselijke betrokkenheid nog steeds essentieel is om de context, creativiteit en emotionele diepgang in content te behouden. Het combineren van menselijke expertise met AI-ondersteuning kan leiden tot de beste resultaten in contentcreatie.

Bekijk ook:

Continu nieuwe ideeën

Continu nieuwe ideeën

Ontvang steeds nieuwe input door het monitoren van relevante online bronnen en ontdek wat er gecommuniceerd wordt over de merknaam van je account.

Snellere samenwerking

Snellere samenwerking

Verbeter teamwerk en productiviteit door realtime samenwerking en geautomatiseerde alerts.

Tijdbesparend

Tijdsbesparing

Bewerk, plan en publiceer moeiteloos inhoud voor alle sociale netwerken en stem eventueel af binnen het account.

Meer betrokkenheid

Meer betrokkenheid

Zorg voor betrokken medewerkers en laat ze als eerste weten wanneer er extern wordt gecommuniceerd.

Groei in traffic

Meetbare online zichtbaarheid

Meet en verbeter de impact van je communicatie door het effect ervan te meten en te delen met je account.

Vergroot eenvoudig de naamsbekendheid van je klanten

Met de Online Content Machine werk je ‘lean and mean’ voor je accounts en zorg jij dat ze consistent zichtbaar zijn met relevante informatie. Hierdoor vergroot je de naamsbekendheid en zijn ze ‘top of mind’ op de momenten dat het erom gaat en keuzes worden gemaakt.

Deze bureaus gingen je voor

Heb je een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Pekstraat 2
8211 AB  Lelystad

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

085  876 8977