Sneller online samenwerken

Versnel de online samenwerking en productiviteit door realtime data en geautomatiseerde alerts. Periodieke afstemming op basis van de ‘content alerts’ geeft jouw klant de kans om aan geven welke content kan worden door gepost en welke nieuwe content er gewenst is.

Hoe ga je sneller online samenwerken?

Door geautomatiseerde alerts verbeter je teamwerk en versnel je het online samenwerken. Zo kun je op basis van de ‘content alerts’ samen met jouw account periodiek afstemmen welke content wordt door gepost en welke nieuwe content er is gewenst.

De Online Content Machine biedt een klantaccount om online en social media bronnen te managen. Op deze manier beheer jij zoekwoorden en content afkomstig van specifieke websites, blogs en RSS feeds. Samen met je account bepaal jij welke bronnen relevant zijn voor de content alerts en welke voorwaarden van toepassing zijn. Vervolgens ontvang je account periodiek een content overzicht met een verzoek om feedback te geven.

Hoe gaat dit je account helpen?

  • De content kalender is altijd goed gevuld met relevante content;
  • Hiermee ga je de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van je account vergroten;
  • De creatie van eigen content wordt veel gemakkelijker;
  • De variatie in je publicaties neemt toe;
  • Content maken wordt (nog) leuker;
  • De vindbaarheid van de website van je account neemt toe.

Nooit meer om ideeën verlegen zitten

Hoe beter de informatiestroom wordt afgestemd op relevantie, des te relevanter de wekelijkse inspiratie is en des te sneller het online samenwerken wordt. Leer van anderen, stem eenvoudig af met je account, haak in op actualiteiten, combineer berichten tot nieuwe relevante content op de website van je account en deel dit weer op social media. Dat dit de SEO van de website van je account ook ten goede komt, moge duidelijk zijn.

Continuïteit via content alerts

Doordat de Online Content Machine periodiek Content Alerts uitstuurt naar het contactpersoon van het account wordt het online samenwerken steeds gevoed met nieuwe ideeën waardoor de continuïteit in de communicatie kan worden gewaarborgd.

Online samenwerken in concept

Alle posts kunnen eerst in een conceptmap worden gedeeld met de andere gebruikers binnen het account. Desgewenst stuurt de software een beoordelingsverzoek per mail naar een andere gebruiker. De andere gebruiker kan de post dan eventueel nog aanpassen en inplannen.

online samenwerken
Periodieke Content Alert

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Bekijk ook:

Continu nieuwe ideeën

Continu nieuwe ideeën

Ontvang steeds nieuwe input door het monitoren van relevante online bronnen en ontdek wat er gecommuniceerd wordt over de merknaam van je account.

Tijdbesparend

Tijdsbesparing

Bewerk, plan en publiceer moeiteloos inhoud voor alle sociale netwerken en stem eventueel af binnen het account.

Meer betrokkenheid

Meer betrokkenheid

Zorg voor betrokken medewerkers en laat ze als eerste weten wanneer er extern wordt gecommuniceerd.

AI ondersteund

AI Ondersteuning

Verbind je Open AI account en schrijf sneller je social media berichten of ontvang conceptteksten en doe nieuwe ideeën op.

Groei in traffic

Meetbare online zichtbaarheid

Meet en verbeter de impact van je communicatie door het effect ervan te meten en te delen met je account.

Vergroot eenvoudig de naamsbekendheid van je klanten

Met de Online Content Machine werk je ‘lean and mean’ voor je accounts en zorg jij dat ze consistent zichtbaar zijn met relevante informatie. Hierdoor vergroot je de naamsbekendheid en zijn ze ‘top of mind’ op de momenten dat het erom gaat en keuzes worden gemaakt.

Deze bureaus gingen je voor

Heb je een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Pekstraat 2
8211 AB  Lelystad

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

085  876 8977