Start meteen met je eerste account

Hoe ga je van start?

Door het formulier in te vullen start je jouw eigen Online Content Machine op. Na het versturen wordt je doorgeleid om de kosten voor het eerste account van € 25,- voor de eerste maand van het eerste account af te rekenen.

Bureau-informatie

De bureau-informatie gebruiken we voor het inrichten van jouw eigen dashboard waarbinnen je je accounts gaat beheren. Tevens worden de gegevens gebruikt voor de facturatie van de aangemaakte accounts.

Account-informatie

De account-informatie richt het eerste klantenaccount in jouw eigen dashboard in. Deze wordt direct na het invullen van het formulier aan je gefactureerd. Je betaald per maand en kunt een account op ieder moment opzeggen. Aan het begin van de nieuwe maand factureren wij de actieve accounts binnen jouw dashboard.

Onboarding

Je dashboard is zeer gebruiksvriendelijk. Er is deels ook een automatische onboarding. Er wordt in daarnaast binnen twee werkdagen telefonisch contact met je opgenomen om je verder op weg te helpen.

 

Vergroot eenvoudig de naamsbekendheid van je klanten

Met de Online Content Machine werk je ‘lean and mean’ voor je accounts en zorg jij dat ze consistent zichtbaar zijn met relevante informatie. Hierdoor vergroot je de naamsbekendheid en zijn ze ‘top of mind’ op de momenten dat het erom gaat en keuzes worden gemaakt.

Deze bureaus gingen je voor

Heb je een vraag? Stuur een bericht!

Online Content Machine

Pekstraat 2
8211 AB  Lelystad

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Bel ons

085  876 8977